Search
Close this search box.

1. Εισαγωγή

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, αποθηκεύουμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ) της ΕΕ.

2. Συλλογή Δεδομένων

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα τα οποία μας παρέχετε εθελοντικά όταν:

Τα δεδομένα που μπορεί να συλλέξουμε περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, όνομα, διεύθυνση email, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση και πληροφορίες πληρωμής.

3. Χρήση Δεδομένων

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να:

4. Κοινοποίηση Δεδομένων

Δεν κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εκτός εάν είναι απαραίτητο για την παροχή των υπηρεσιών μας ή όπως απαιτείται από τον νόμο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, διασφαλίζουμε ότι οι τρίτοι συμμορφώνονται με τον ΓΚΠΔ και προστατεύουν τα δεδομένα σας με τον κατάλληλο τρόπο.

5. Ασφάλεια Δεδομένων

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από απώλεια, κλοπή, πρόσβαση χωρίς εξουσιοδότηση, αποκάλυψη, αλλοίωση ή καταστροφή. Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση και άλλες μεθόδους για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των δεδομένων σας.

6. Δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα να:

Για να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες επικοινωνίας.

7. Διατήρηση Δεδομένων

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή όπως απαιτείται από τον νόμο.

8. Επικοινωνία

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή αν θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση email: [info@hxoscaraudio.gr] ή στο τηλέφωνο: [281 032 2447].

9. Αλλαγές στην Πολιτική

Μπορούμε να ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατά καιρούς για να ανταποκρίνεται στις νομικές, τεχνικές ή επιχειρηματικές εξελίξεις. Θα σας ενημερώνουμε για οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές μέσω του ιστότοπού μας ή άλλων κατάλληλων μέσων επικοινωνίας.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων τέθηκε σε ισχύ στις [26/06/2024].